Counseling – Relatietherapie Jan van Eck

Gelukkiger door persoonlijke ontwikkeling

Nadat je je bewust bent geworden van bepaalde knelpunten en patronen in je leven, is de volgende stap bepalen of en hoe je hieraan wilt werken. Wat kun jijzelf doen om vanuit je hart te leven, alles uit jezelf te halen, assertief te zijn en je zelfvertrouwen te vergroten? Samen met Jan van Eck Counselling werken aan persoonlijke ontwikkeling brengt jou dichterbij jezelf accepteren en gelukkiger worden.

Inzicht in jouw struikelblokken

Iedereen krijgt wel eens te maken met onzekerheden en twijfels, vastgeroeste patronen, overtuigingen of vooroordelen. Je hiervan bewust worden geeft jou inzicht in wat zulke punten voor jou zijn. Vervolgens kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Wat belemmert jou om patronen te doorbreken? Maakt de gedachte je angstig, bijvoorbeeld omdat je niet weet hoe je omgeving zal reageren? Het is belangrijk dat jij jezelf ‘ont-dekt’: tot de kern komt van wat er bij jou speelt en hoe jij dit het beste anders kunt gaan doen.

Elk persoon kampt met eigen problemen en struikelblokken. Is het voor jou bijvoorbeeld van belang om assertiever te worden? Je beter te uiten, ondanks wat anderen daarvan zullen denken? Of is van jezelf houden voor jou lastig en wil je een manier vinden om meer zelfacceptatie in je leven aan te brengen? Wat er ook voor nodig is: ik help je graag een oplossing die past bij wie jij bent te vinden.

Zelfontwikkeling op jouw manier

Persoonlijke groei komt bij iedereen weer anders tot stand. Ieder mens is uniek en leeft zijn of haar leven op een eigen, unieke wijze. Ik luister aandachtig naar jouw verhaal en kan je dankzij mijn empathische vaardigheden bepaalde adviezen en handvatten meegeven, die je misschien zelf nog niet had bedacht. Vervolgens is het aan jou om deze toe te passen. Onthoud: jij bent goed zoals je bent en ook voor jou is er een methode die jou helpt jezelf te ontwikkelen (‘ont-wikkelen’). Vaak kom je hier binnen enkele gesprekken al achter.

Ontdek wat jou belemmert in je groei als persoon en zet de stap om hieraan te werken. Ik help je hier graag bij. Bel naar 06 1778 1668 of vul het formulier in om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn of bij jou op locatie voor jouw persoonlijke ontwikkeling.