Kosten Relatietherapie

Bij relatietherapeut Jan van Eck Counseling

Aantrekkelijk tarief!

Mijn tarief voor coaching- en counselinggesprek van ongeveer 90 minuten bedraagt overdag € 100 en ’s avonds € 110 per sessie.
Telefonisch consult of consult via webcam is (afspraak in onderling overleg) ook mogelijk. Het tarief van één uur is € 80 (tot 18.00 uur) of € 90 (tussen 19.30 en 22.00 uur). Indien je hiervan gebruik wilt maken wordt je verzocht, voorafgaand aan het consult, het bedrag op mijn rekening NL 57 TRIO 03904 57574 overgemaakt te hebben. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

​De kosten voor het gesprek worden NIET door een zorgverzekeraar vergoed. Dit is een zeer aantrekkelijk tarief voor relatietherapie temeer ik tijdens een goed gesprek de sessie niet strikt na 90 minuten beëindig. De sessie stopt als het onderwerp van gesprek afgerond is: we stoppen niet midden in een ‘goed gesprek’.

Betaling, m.u.v. het telefonisch consult, dient contant te worden voldaan: in mijn praktijk is het niet mogelijk om te pinnen.

Afspraak verzetten of annuleren

Het verzetten of annuleren van afspraken kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren.
Niet nagekomen afspraken of te laat geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

Openingstijden

​Mijn praktijk is zowel overdag op werkdagen (vanaf 9.30 uur) als ’s avonds (vanaf 19.30 uur) open.

Afspraak bij jullie thuis?

Het is ook mogelijk om een afspraak bij jou thuis te maken. Hiervoor breng ik mijn reiskosten, afhankelijk van de reisafstand, in rekening.

Korte wachttijden!

Omdat de relatietherapie kortdurend is zijn er nauwelijks of geen wachttijden en kun je meestal op korte termijn bij mij terecht.